e
Banner

Etiketler: taner ankara



Batu’dan Avrupa’ya havadan hızlı karayolu hizmeti


Yayın: 22-05-2013
Kategori: Karayolu

Batu Lojistik, Türkiye-Avrupa hattında havayoluna alternatif olarak devreye aldığı minivan hizmeti ile fark yaratıyor. Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, bu hizmete, Avrupa’nın birçok noktasına 36 ile 40 saat arasında ve aynı araçta 3 tip ürün taşıyabilme ve sistemin aktarma yapmadan kapıdan kapıya teslimat imkanı sebebiyle yoğun bir talep olduğunu söylüyor.




Batu proje lojistiğinde iddialı büyüyecek


Yayın: 09-12-2013
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük lojistiğinde anahtar teslim çözümler sunan Batu Lojistik, yeni yatırımlarla bu alanda iddialı bir büyüme hedefliyor.




BULGARİSTAN TÜRKİYE’NİN KARAYOLU TİCARETİNE GÖZ DİKTİ


Yayın: 06-02-2014
Kategori: Karayolu

Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, Bulgaristan'ın uyguladığı yaptırımı, Türkiye'deki lojistik sektöründen pay alma çalışması olarak nitelendirdi. 




Batu Lojistik yeni depo yatırımını Gebze’de gerçekleştirdi



Gebze deposunu hizmete açan Batu Lojistik 12.500 m²’si kapalı olmak üzere toplam 20.000 m²’lik bir alanda hizmet vermeye başladı. 




Tekstil lojistiğinde değişmeyen adres: Batu Lojistik


Yayın: 31-07-2014
Kategori: Lojistik

Batu Lojistik’in ihtisaslaştığı en önemli alanlardan birini de tekstil lojistiği oluşturuyor. “Tekstil sektöründe öncelikli tercih edilen taşıma firması olduk” diyen Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, özellikle Avrupa'ya yapılan taşımalarda hava kargoyla aynı sürede taşıma yapan minivan hizmeti ve ekonomik ekspres servislerle rekabette bir adım öne geçtiklerini belirtiyor.




Batu International Logistics depolamada ikinci hamlesini yapacak


Yayın: 27-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo

Geçtiğimiz yıl Gebze Muallimköy’de devreye aldığı 20.000 m2’lik lojistik merkezle depolama alanında önemli bir adım atan Batu International Logistics, bu alanda büyümeye istekli. 




Batu’dan Avrupa’ya uçaktan hızlı teslimat


Yayın: 01-06-2015
Kategori: Lojistik

Türkiye-Avrupa hattında havayoluna alternatif olarak devreye aldıkları minivan hizmetinin tekstil sektöründe sıkça tercih edildiğini belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, acil yüklemelerde kapıdan kapıya uçaktan hızlı 36 ila 48 saat arasında teslimat yapabiliyoruz” diyor. Ankara yıl içerisinde askılı araç yatırımı yapacaklarını açıklıyor.




Batu International Logistics likit taşımacılığında komple çözüm sunuyor



Batu International Logistics, tehlikeli madde ve kimya sektörüne kara, demir, deniz ve havayolu, Ro-Ro, depo & antrepo ve 4PL çözümleri sunuyor. Müşterilerinin her talebine tek bir çatı altında alternatif çözümler sunarak avantaj yarattıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara “Amacımız bu pazardan çok daha fazla pay alabilmek” diyor.





Batu’dan 60 low-bed’lik dev taşıma


Yayın: 15-12-2015
Kategori: Lojistik

 
Ağır yük ve proje taşımacılığında anahtar teslim çözümler sunan Batu International Logistics, bu alanda son yıllarda gerçekleştirdiği en büyük operasyonlardan birini başarıyla tamamladı. Şirket Şanghay’dan denizyoluyla Gebze’ye gelen yükleri, buradan 60 adet low-bed araçla Konya’ya taşıdı. 




Batu büyüme trendini intermodal ile katladı



Batu Şirketler Grubu 2014’te “Batu Intermodal’ ile markalaştırdığı intermodal taşımacılık hizmetlerini hızla büyütüyor.